Nuffnang

MY HEART BEEP

Sunday, February 20, 2011

"Give Away dari Magrib!"


Ok kali nie aku nak join giveaway dr En magrib nie pulak......hehehe nak join senang jer, korang klick kat banner aku tue,dan ianya akan bawak korang terbang ker tuan punyer blog....Hadiah dia mmg best korang....di terbangkan khas dr negara jiran...hehehe bkn Indonesia, bkn juga Thailand, tp dr SINGAPORE...jom join...heheheh
so utk giveaway katli nie aku nak tag...jeng..jeng....lynn..

3 comments:

.::Lynn::. said...

baik... akan menyusur jap je lagi

Zura said...

len kali aku tag ko lg erk..kalau aku menang boleh share kegembiraan ...hahaha

Magrib said...

salam... sekali lagi.. terima kasih sebab join.. terharu sangat la.. anda sememangnya cool ya!

dan.. saya sudah umumkan peserta bertuah dalam 1st GA dari saya ini.

sila la ke blog saya..

http://magribmenjelma.blogspot.com/2011/03/peserta-bertuah-give-away-dari-magrib.html

Nuffnang

MY HEART BEEP