Nuffnang

MY HEART BEEP

Monday, January 17, 2011

RUMAH TERBAKAR....

Semalam aku bawak anak² aku keluar, alaaa nak g beli susu diorg sbb susu diorg dh licin...huhuhuh 3 hari 1 kotak mmg sakit gaklah...tp demi anak² tersayang kena beli gak....erm tgk tajuk mesti ingat ade kes rumah terbakar ker kan...tp sebenarnya tak pun, juz nak kongsi cerita lawak ngan korang, my little princess skrg suka menyanyi, pantang dpt lagu baru y dia suka mesti dia nyanyi, lepas nyanyian "lalalalala kain pelekat" semalam dia nyanyi lagu nie pulak....hahahahahah "rumah terbakar panggil lombu".......aku control gelak time nie, mr hub y betolkan.." bkn panggil lombulah , panggil bomba...panggil lombu nak buat ape"....terus aku ketawa time nie, manelah dia dpt lirik lagu mcm tue, rumah terbakar panggil lombu....eeeeeee memacam dak kecik nie.....sang adik lak dh pandai shuffle, pantang dgr muzik ,atau org nyanyi mulalah dia nk shuffel.....erm...pembesaran ..belajar melalui pemerhatian.....

4 comments:

.::Lynn::. said...

ikut sedap dia jea... hahahhahahahaha

ZiE FAUZi said...

hehehe...biasa.. anak2 tgh belajar tuh.. alya pun pantang dgr lagu,dgr jer asyik nak berjoget... geli hati tgk..

chugie said...

ekekek.. janji ade bunyik mah.

Zura said...

teringat lagu...♪ rumah terbakar panggil bomba..♫

Nuffnang

MY HEART BEEP