Nuffnang

MY HEART BEEP

Tuesday, January 18, 2011

APPRAISAL FOR CONFIRMATION....

Hari nie aku tanda satu appraisal form untuk confirm kan sorang staff baru nie.....hehehehe korang raselah aku jahat x????hahahaha mase aku tanda tue cuak gak budak nie, ialah....aku nie kekadang susah untuk di jangka.....;p tp aku bkn org y tidak adil dan saksama, as a behalf on my boss aku tandalah aper y patut drp pemerhatian aku...mase tanda nie aku teringat something....aku x ingat kat mane aku dpt tp y pasti.....ayat tue mcm nielah...
" orang melayu bila dia tanda confirmation appraisal, x pernah nak bagi y terbaik kat anak buuah dia, tp kalau cina tanda , untuk staff dia y sama bangsa dgn dia, mesti dia akan bantu dan bagi markah yang terbaik jer...."
so korang agaklah drp ayat kat atas nie aku bg brp markah kat staff baru nie, setiap nya out of 5....heheheheh...tp aku bg bkn sebab dia sebangsa ngan aku jer, tp mmg dia layakpun utk dapat mcm tue...hehehehe

3 comments:

SyidaGorjes said...

bagi yg terbaik utk dia =)

chugie said...

bg lah yang selayak dengannye mah..

Zura said...

kalau ko murah hati aku nk keje bwh ko lah mah...hehhe..

Nuffnang

MY HEART BEEP