Nuffnang

MY HEART BEEP

Tuesday, November 23, 2010

PEMENANGNYA IALAH...JENG!JENG!


Hahahaha aku nak umumkan pemenang untuk follower aku.....actually aku ade 2 kategori , satu kategori follower yang bertuah dan another kategori is kategori khas...bila aku tengok ,tilik, cabut, sepah...rupanya lebih ramai y menang kategori khas drp kategori follower...so pada yang menang aku ucapkan tahniah yer......dan tolong bagi kerjasama korang, dengan memberikan maklumat tentang diri korang, untuk terima hadiah y x seberapa dari aku...
tolong erk bagi butir² diri seperti nama penuh, no tipon, alamat ...ebb nie semua adelah personal so aku nasihatkan korang bg kat email aku di cute_maintain@yahoo.com...



Untuk kategori pertama....kategori follower : YANG BERTUAH


SUE


MAMMA


LYNN




Untuk kategori khas : YANG TERPILIH


Zura


Huda


SyidaGorjes


Chugie


Ease


Asha


Tahiah erk saper y terpilih....pada yang x terpilih, next time saya buat lagi erk...hehehehehe















8 comments:

Zura said...

hahhaha...aku menang...bestnye...

SyidaGorjes said...

haih?tiba2 menang?bila lak ai masuk contest ni?tak sedar pun....atau masuk tido lagi?

chugie said...

eh.. aku pun menang gak? ekekek:D best2!

Huda said...

thanks kak..ok nnti huda bg details :)

Faryza said...

waaa... murah hati sungguh akak ni..nk jd follower gak laa..heheh leh cam gitu..hehehe

Mamma said...

huh mak tekejut menang!!! kekeke
ok2 nnt ai roger tuan tanah ")

~aSHa~ said...

thanks...sori lambat tau dan anta emel...sbb lama tak BW....

apa2 pun terkejut gak ni....ehehehe

.::Lynn::. said...

Yahoooooo... rezeki TQ

Nuffnang

MY HEART BEEP