Nuffnang

MY HEART BEEP

Monday, October 4, 2010

KERANA SEBUAH DENDAM AKU....

Semalam aku buat tajuk nie kat FB aku, so dptlh bermacam feedback dr kengkawan aku. Terima kasih kengkawan sbb caring kat aku...erm aku sebenarnyer bknlh seorang y pendendam...dan jenis y cepat cool...tp bila satu mende nie happen, aku tetibe jadi geram, bengang, sedih, 1001 raselah y membuatkan aku berdendam..kes per???xperlh biar aku jer yang tahu, tkt nnt terlepas kat sini, keadaan jadi makin buruk...Mmglah aku berdendam sbb sakit hati bengang kat org tue, tp xdelah aku nak membalas dgn cr y bodoh....org y x gunakan otak, dan xde pendidikan jer akan balas dgn cr y same org sakiti hati kita...bak kate member aku ease kiter guna physicology....kira guna akal pkran y bijak cerdik Allah kurniakan pada kitalah. Aku tetap mendoakan kebaikkan dia, doakan kebahagiaan dia.....Wlpn sesekali mende tue terlintas wat aku hilang pertimbangan sbb ikut hasutan syaitan....hehehe ialah makin sakit hati, luka makin berdarah......tp alhamdulillah aku still under control.....Pada insan yang amat aku "sayang" tue, aku doakan ko bahagia dan gumbira dgn kehidupan ko dunia dan akhirat, tp jangan ko cemburu @ tidak gumbira bila aku adalah insan yang lebih bahagia dan gumbira hingga ker syurga nanti......sayang x semestinya bersatu...hahahah ade kene mengena ker nie?????

5 comments:

chugie said...

eiii.. x sangka ko de dendam ngan orang ek? sape lah orang itu.. huhuh..
jauhkan mah.. nanti makan diri tau! trust me.. sebab sifat dendam tu blh buat kite jd ilang sabar, like me! ahaks..:D

SyidaGorjes said...

doakan yang terbaik untuk dia, insyallah kita pun akan dpt tempiasnya.

Zura said...

haaaaaaa...aku th sapa org itu...hihihi..

A N A K - A N A K K U said...

chugie : tuelh aku pun x sangka aku leh berdendam ngan"dia"...dh jauhkn z, tp dia dtg gak, so tpkslh bdendam...hahahaha

syida : yup, as a good frendz sy selalu doakan y terbaik buat dia...

zura : ko tau ra????akupun x tau orgnyer....hahahah

A N A K - A N A K K U said...

chugie : tuelh aku pun x sangka aku leh berdendam ngan"dia"...dh jauhkn z, tp dia dtg gak, so tpkslh bdendam...hahahaha

syida : yup, as a good frendz sy selalu doakan y terbaik buat dia...

zura : ko tau ra????akupun x tau orgnyer....hahahah

Nuffnang

MY HEART BEEP