Nuffnang

MY HEART BEEP

Wednesday, September 29, 2010

KISAH "KETEGUR @ TERTEGUR"

Semalam aku EL, sbb nak bwk anak aku g berubat, ialah kalau demam asyik berulang jer, mesti ada yang x kene nie, so aku bwk my little prince pergi jumper nenek kawan baik aku ija.....erm lame gaklah berubat, aku mmg biasa ngan fmly member baik aku nie dr sekolah lagi....so lepas di tilik, di scan oleh wan ija, confirmlh anak aku nie ketegur, dia kene kat temerloh, ialah mmg kawasan dia lalu lalangkan, kiter mmglh x nmpk, tp bebudak nie semua dia nmpk....erm alhamdulillah pas dh berubat tue, dia dh sihat skit, dh leh main, ketawa, mkn semua...lega sangat...atuk nenek diapun senang jer hati tgk dia dh leh main xlah asik meragam jer.....tp aku still on ubt dmm kat dia...bg dia bebetol dh recover...Ya Allah syukur sangat padaMu....moga anak aku di jauhkan gangguan makhluk² halus nie...amin...tp setengah org x percaya perkara mcm nie.....terpulanglah hak individu nak percaya @ tidak...sesungguhnya "mereka" juga makhluk Allah yang ada tempat di dunia ini....

4 comments:

chugie said...

alhamdulillah.. moga lepas ni dorang sembuh seperti biasa ye mah.. lama betul demamnye.

Zura said...

tuelah kan...klau sesapa xkena mmg xcaya...hanya yg dh alami je th..

semoga haziq cepat sembuh..

Ease Basri said...

Alhamdullilah...anakmu sehat... sape tak caye pasal mahluk halus ni memang bodoh la.... bukan ke dalam dunia ni wujudnya jin dan syaitan.... tapi tulah.... kekadang manusia sendiri yang berperangai pelik...whatever... yang penting anak kita sehat kan.... :)

A N A K - A N A K K U said...

chugie : tuelah mmg lame...hope lepas nie dia boleh bermain seperti biasa

zura : thanx ra....y x percaya tue x tau nak ckplah

ease : diorg nie moden sgt ease, tp pepun tol y penting anak2 kita sihat dan x diggu...amin

Nuffnang

MY HEART BEEP