Nuffnang

MY HEART BEEP

Sunday, September 26, 2010

SPECIAL FOR MAK ATHIRAH....


N3 nie khas aku create kat ko ease, ko x baca blog aku lagi kot, anak aku x sihat lah ease, mmg x kemanapun aku , coz anak aku kene amik nebolizer......so duduk umah jer....aku terpaksa halang keinginnan nak menikmti makanan demi my little prince....ialah kalau keluar nnt terdedah ngan habuk especially asap rokok...so aku amik kesempatan nie minta maaf kat ko sekeluarga...mmg teringin sgt nk pergi....

2 comments:

Ease Basri said...

Owghhh.........terharu.... ciannyer... tak sehat... tulah...kena nebolizer lak tu... adeh...cian... takpelah.... raya sebulan...lain hari pun ok...tak raya pun , pintu rumah aku tetap terbuka utk korang.... incik azhar la asik dok tanyer korang nak datang pukul baper.... korang kan best pren dia masa kat kolej dulu... hehehehe... takpe...nanti dah ok semua mai umah erk....

A N A K - A N A K K U said...

insyaAllah nnt aku smp,settle anak aku dmm aku jln gak wlpn bkn raya...hahaha

Nuffnang

MY HEART BEEP