Nuffnang

MY HEART BEEP

Thursday, September 23, 2010

ANAK - ANAK IBU

Hati nie risau sgt, bila balik tgk my little prince masih lagi tak sihat, mungkin ketegur kot sbb ari tue duk tepi highway...masuk ari nie jer, dh seminggu anak ibu demam...ayah ngan ibu x leh nak gerak kemana, sbb my little prince still x sihat, kakak pun dah terasa dedar badan dia...Ya Allah pulihkan lah kesihatan anak-anakku,sihatkanlah mereka seperti sedia kala....amin.... Rindu nak tgk keletah my little prince senyum, nangis, nakal.....

heheheeh senyum nakal tue, adush rindunyer ibu, cepat sihat erk anak ibu....


Nie aku amik masa raya ari tue, huhuuhu gambar b4, xde.....sedih tol

4 comments:

chugie said...

hehe.. tak pe mah, dugaan tu.. insyallah nanti sihat lah tu!

Huda said...

mudah2 an lekas sihatnye..dun wori..husna ni pun dh seminggu batuk2 tp tak serius..

Zura said...

akhirnye dpt jgak tgk muke anak ko mah..hehe..ko nie low profile sgt...

A N A K - A N A K K U said...

chugie & huda -thanx mendoakan...

zura : hehehehe...biasalah aku kan mmg mcm tue

Nuffnang

MY HEART BEEP