Nuffnang

MY HEART BEEP

Monday, August 23, 2010

KENAPA NGAN AKU NIE....

Semalam balik dr opis ,kol 4.30 aku terus tdo, x larat migrainaku menyerang...Kesian kat anak-anakku, sbb x dpt kasih sayang aku, dah lah dr hari sabtu aku x sihat, mmg aku x dulik sgt anak-anakku, semuanya aku serahkan pada mr hub jer, alhamdulillah dapat mr hub y membantu dr segala segi...Sabtu kene cirit birit, mmg melepeklah, nak tgk diri sendiripun x mampu nak tgk anak-anakku, mmg x larat, gpun aku xnk diorg berjangkit, so xdelah melayan makan minum diorg....Ahadpun mcm tue, gak...balik jer kelas terus out, tuepun aku ponteng 2 kelas, sbb kesihatan aku bebetol x mengizinkan, dan aku terpaksa puasa separuh hari, mulanya xnk gak, ialah nak menggantikannya aduhai mesti terseksa, tp mr hub marah, jgn smp mudarat dh xlarat buka jerlah...eeeeee, heheheh so berbukalah aku tgh hari ahad tue, semalam pas berbuka puasa, aku mkn ubt tdo, mr hub lek lambat...tp xleh tdo, aku nangis rindukan anak²ku...Ibu sakit mcm mane mesti nak anak depan mata..last² aku x tdo, wlpn sakit pala y teruk, aku gagahkan diri gak, duduk kat luar tgk anak² ku main,Alhamdulillah aku di kurniakan anak-anak y memahami, x lame pas diorg main, diorg ajak aku masuk bilik tdo, hehehe so peluang rehatkan kepala aku tdo bersama anak², sesedarpun kol 10 mr hub aku lek keje.... Sebab tue lately nie kau jarang menjengah ker blog @ update blog sbb memang x larat, niepun still rase meloya rasenye pregnantpun aku x rase meloya y mcm nie....nak shopping rayapun xleh, mr hub kate selagi aku x sihat, dia mls nk jenjalan, x seronok, betollah tue...Ya Allah sembuhkanlah penyakit ku kurniakanlah kesihatan yang baik pada hambaMu ini Ya Allah...amin

2 comments:

Zura said...

ai xkan nk tambah lg sorang..hehhe..aku doakan ko sehat...

chugie said...

ish ko ni, slalu sangat sakit kepala teruk camni.. p ler cek up lg mah oi.. bahaya tau! sayang skit kat diri n anak2 tu.

Nuffnang

MY HEART BEEP