Nuffnang

MY HEART BEEP

Tuesday, July 20, 2010

ALLAH MAKBULKAN PERMINTAAN AKU....

Pagi nie, sesedar jer subuh tadi, dgr bunyi hujan, hehehehe mulalah perasaan malas² tue datang, so per lagi, smbg peluk anak-anakku lah, dalam hati dah niat ,hehehe leh masuk lambat hari nie, g pun kat opis keje dah settle xde per nak buat..tp kol 8, kakak aku dh masuk bilik, tny g keje kol baper....adoiyai baru ingat hari nie kakak aku tumpang aku g keje, so bgn gaklah wlpn mata separuh tertutup, nasib mandi air panas...hehehe manjakan badan......Erm dah siap semua, tgk jam 8.30 uits dah lambat nie...sekali mmg aku smp opis lambat da...baru jer smp nie lagi 10 min kol 10.Mcm mane x lambat, jalan jam teruk, itupun nasib baik aku ikut jln short cut ,cilok sane sini..heheh bkn merempit ok, erm ...sesampai jer kat opis lengang...confirm ramai yang terperangkap.Bos akupun x smp lagi...heheheh selamat...bila nak punch tgk jam punch card wat hal, baru kol 7.46..hehehehe ini sudah bagus, aku punch jer ;p. Erm naik department member aku ckp dia baru jer smp, haaaaaaa tgk lagi kesian dia dr kol 8 stuck jam....erm hujan dan jam memang x dapat di pisahkan lagi....Erm so secara x langsung Allah dah makbulkan permintaan aku untuk masuk opis lambat, cume dlm keadaan dan cara berbeza...aku rancang nak bgn lambat, tp yang jadi aku stuck dalam jam...kita hanya mampu merancang, Allah yang menetukan segalanya....So hujan² berdoalah sesuatu yang baik, kerana waktu itu adalah antara waktu² yang mustajab doanya....

4 comments:

Ease Basri said...

Lagi best berdoa masa hujan dan ketika itu kita berada diatas motor dibasahi hujan...doa jangan kena sambar petir...huhuhuhu...naya je hangus....huhuhuhuhu

Zura said...

erm...mulut masin...ko tue mmg malas nk g keje...nak nye klau hujan..

chugie said...

hehe.. same lah kite.

aku pun masuk lambat time ni.. 9.40 baru sampai opis.. jem teruk betul!

~aSHa~ said...

bestnye keje swasta...bila2 leh masuk...

betul tu doa time hujan tu cepat dimakbulkan..spt rahmat hujan tu...

Nuffnang

MY HEART BEEP