Nuffnang

MY HEART BEEP

Monday, July 12, 2010

AKU DEMAM....

Alhamdulillah aku demam, start semalam lengkap kepala pusing tekak sakit, badan panas , rase mcm nak mc jer ari nie, kalau x pk keje berlambak dah lame aku amik mc. Aku syukur aku demam sbb sekurang²nya dapat mengurangkan dosa² kecil yang telah aku buat, tue tandanya Allah masih sayangkan aku....how lucky i am bila mlm td, aku terbaring jer my little princess datang kat aku, tlg picit aku dan tny aku , ibu dah makan ubat?ibu nak ubat??? tgk prihatinnyer anak sekecil umur 2 tahun tersentuh hati aku...erm aku layankan jer, ckp, blum makan ubat lagi, nnt lepas makan nasi ibu mkn yer sayang....dia jawab balik, ok ibu makan tau ubat, nnt baik. cian ibu demam...rase untungnya badan dapat anak yang prihatin macm nie,leh demam selalu...heheheh...So mlm td sekali lagi suami aku amik alih tugas jaga anak-anakku, tp diorg x lasak sgt mlm td, dengar ckp, mungkin paham ibu x sihat, ayahpun penat lek keje....

5 comments:

chugie said...

huhu.. bestnye mah.. kalau ada anak yg camni prihatinnye, demam n sakit pun rasa cam tenang je jiwa kan?

Ease Basri said...

anak chugie demam... ko pun demam... laki aku pun demam.... dan kawan aku pun ade yang demam... musim demam weh..... jaga diri makan ubat yer.... tapi best gak demam bila ada anak yang best cam Iman... Alhamdullilah... dan betul kata mu itu... sakit juga mencuci dosa kita... so .... ok lah.... aku pun nak demam gak la...hehehehehe

A N A K - A N A K K U said...

chugie : hehehe tuelah z, smlm siap nk tlg amikkan aku ubat lagi, nak suruh aku mkn, coz x mkn nasi g, aku kate xyah....

ease : hehehe ko bg azhar sihat dulu, baru ko demam ease, kalau tak kesian athirah

Zura said...

alahai...comel nye mah...

A N A K - A N A K K U said...

heheeh comei mcm aku kan ra;p

Nuffnang

MY HEART BEEP