Nuffnang

MY HEART BEEP

Monday, June 14, 2010

BILA HATI BUKAN DI SINI....


Pergh tajuk mcm best jerkan...hahahah hari nie sebenarnyer aku serba salah nak tinggalkan anak² aku kat rumah...Kenapa???? because xde sape kat umah, mak aku dah berangkat untuk g honeymoon ngan ayah aku utk y ker berapa kalinyer....baby sitter aku x sihat² masuk nie dh hmpr 2 minggu dia cuti sakit....bila cek xde pepe tp dia mcm kekadang tue meracau, eeee bahaya nak tgglkan anak aku, ialah org skrg nie bkn sabar sgt ngan bebudak, lelebih skrg nie bebudak makin lasak...Tinggal ngan kakak aku yang baru lek keje malam, kesian lak kat dia..aduhduhduh....So dgn keadaan x bnyk sgt keje kat opis, coz aku dah settle semua keje, makin menurun semangat nak bekerja...kekejap terbayang senyuman, suara anak aku...hahahaha jgn aku y meroyan kat opis nie sudah...masa cepatlah berlalu, aku rindukan kehadiran mereka b2...

3 comments:

Ease Basri said...

samalah... aku kat opis ni pun selalu rindu kat anak..padahal...tiap-tiap malam peluk dia....windu sewindu windunyer...huhuhuu

A N A K - A N A K K U said...

heheheeh samerlh kite ease....adoiyai ade x duk umah jaga anak didik anak dpt gaji lumayan....hahaah xpun tmpt keje y boleh bwk anak???

Zura said...

tp ade separuh tmpat mmg ade tmpat jaga baby tuk staff kan...

Nuffnang

MY HEART BEEP