Nuffnang

MY HEART BEEP

Sunday, April 11, 2010

MASIH ADA MASA LAGI....

Last week aku g study kat main campus ngan member aku...hahaha sem nie aku rajin tol g library pada hal dr kecik lagi aku x suka library, bkn x suka membaca erk,tp x suka duduk dlm library...ntah kaalu study dlm library aku xleh nk study,mcm terkepung....sunyi jer...x best langsung...membuatkan mood study aku turun kpd 25% dan mood nak tdo naik ker 75%...kekadang more than that...kengkawan baik aku mmg tau perangai aku yang nie...Aku suka study kat tmpt y lebih santai, mcm tepi padang court badminton ker, bola keranjang ker....sbb smbil study smbl amik angin, smbl cuci mata...hahahaha release skit, xdelah aku tertekan...Aku ade mase seminggu lebih jer lagi b4 final....rase mcm bnyk x bc, bnyk x study, semua formula x hafal lagi...tp sbb mmg jenis perangai relax + coo, wlpn dlm hati x ingat kelam kabut nyer, dlm otak smp bwk termimpi² mlm, x leh tdo lena....hehehe. Bkn aper kalau aku kelam kabut nk berenut bc semua, sure aku blur nnt, mcm aku amik dip dulu ,aku leh nangis sbb rase mcm x bc semua..last sem lah...smp member aku duk dpn kau, tny aku, leh jer jwb...hahahah tue lah panic x ingat, smp plank...alhamdulillah aku berjaya gak....So learn from the experience wlpn x bnyk y study cool...study smart....tp mcm dh kene study hard jer hahaah...

Erm aku sebenarnyer geram ngan member aku nie, oklah aku akui dia lebih pandai bijaksana dr aku...bila dia ckp dia target A- utk subjek killer nie, aku ckplh aku nak target A...hehheheeh wlpn tau susah nk dpt tp utk bakar smgt jer + geram ngan skp member aku nie...aku study ngan dia sbb dia terror dn senang kau phm...lantakkan y perangai tue...y penting ilmu dia tue kau dpt kongsi...tp bila dia ckp, sempat ker nak dpt "A" lagi 2 minggu jer.......erkkkkkk geram lak dgr, hehehe tp +ve thinking anggap jer tue cabaran utk aku...so for me chaio!chaio! study !study! proovekan kat minah tue, xdpt bebetol "A" pun aku dpt B ok dah kot...hehehehe wish me luck ok kengkawan for my exam...

2 comments:

Ease Basri said...

Teman yakin dema mesti leh dapat A.... pasni masuk dean list... chaiyok chaiyok

A N A K - A N A K K U said...

tq ease...doa aku dlm doamu

Nuffnang

MY HEART BEEP