Nuffnang

MY HEART BEEP

Tuesday, April 20, 2010

AKU BKN MALAS TP AKU TERLALU BZ

Lame aku x update dan lepas nie makin lame aku xkan update blog aku nie, bkn sbb aku malas ok, tp aku bz sgt skrg, exam dh dekat xde mase nak update blog wat mase nie, masuk jengah blog kengkawan tp ade y x smpt aku tgglkan jejak..maaf yer...Lelebih skrg nie anak kecik aku tgh dmm, so ,mmg sibuk melayan dia, pk pasat dia, pk pasat nak exam....hope kengkawan paham yer...cuma pinta aku pada kengkawan , doakan kejayaan aku, di permudahkan aku menjawab soalan dan anak aku cepat sembuh...amin

4 comments:

Huda said...

xper..buat yg penting2 dlu..blog boleh di update later :) tak gitu?..hehe..

chugie said...

aku doakan ko berjaya k.. amin..

Zura said...

br nmpak muke iman...

xpe aku fhm..tp klau ko xbz pun mmg ko x every day update...

Ease Basri said...

Ni yang paling latest yer ma... comellllll.....

Nuffnang

MY HEART BEEP