Nuffnang

MY HEART BEEP

Tuesday, March 16, 2010

TENTANG HADIAH KORANG!

Ok kalau korang nak tgk hadiah korang, korang boleh lah tgk kat blog ENA, smlm ktorg dah decide pemenangnyer....hehehheh. Time nak buat nie mmg happeninglh, nasib kitorang memasing ade baby sitter tercinta so x kisah sgt dgn keadaan anak² ktorg, confirm selamat dgn ayah² mereka...so kalau korang nk tgk hadiah per y bakal korang menang juz terjah jerlah kat blog ena erk...

1 comment:

chugie said...

mmg happening lah sangat! dan aku lah org pertama yg dtg, sambil tunggu makcik datin n pakcik datok datang mueheheheheh:))

Nuffnang

MY HEART BEEP