Nuffnang

MY HEART BEEP

Wednesday, March 31, 2010

*MOODY*

Ari nie mood aku tak baik, so bila mood x baik serba serbi malas, nak pergi kejepun malas, nak duduk rumahpun malas...Tp xde choicekan so gagahkan gaklah g kerja nie....Kepala aku masih berdenyut², kalau kene serangan migrain x sah kalau x kene berhari²...smp meloya tekak aku rase.....Erm xde pepe nak coretpun kat sini, cuma bila pk exam y semakin hampir same dgn befday aku...rase gerun lak....hari nie dh 1hb April....semoga boleh ler jawab exam nnt....amin

6 comments:

Ease Basri said...

Amin...

chugie said...

emm nape moody ni wei! alahai.. ko moody, ena moody.. aduiyai!

A N A K - A N A K K U said...

ease : amin,tq doakan aku
chugie : erm...moody sbb migrain

zh-ena said...

semoga terus lancar utk diri ko

zaza said...

Amin.. Semoga boleh jawab exam ye Mah? Rilek la.. aku pun moody gak.. tapi, still boleh tahan.

A N A K - A N A K K U said...

zh-ena : tq ena....thanx atas doa ko

zaza : amin...thax liz

Nuffnang

MY HEART BEEP