Nuffnang

MY HEART BEEP

Friday, March 26, 2010

AKU PENAT...I NEED A REST FOR MY BELOVED BODY;p

Erm start dr awal thn hari tue aku xde rehat langsung smplah bulan 4 nie.........uwaaaaaaaaaa nak ngadu kat saper nie...Tak merasa bgn lewatpun, x merasa tdo tgh haripun hujung minggu, ari niepun aku de study group lagi, bkn merungut tp uwaaaa juz mengadu domba jer penat x ingat....Tetiap mlm tdo kol 2-3 pagi...nak rehat, nak rest, nak tdo...uwaaaaaaaaaaa.....Mlm td stay up smp kol 3 lebih asgnment x siap lagi, esok test lagi....Ya Allah rase otak nie dh tepu blank, x leh nk buat dh asgnment...tp as a student itukan tgjwb......Erm Ya Allah kuatkanlah semangat aku, supaya hingga ker akhir aku berjaya habiskan pelajaran aku nie......but i still need some rest b4 i'm attend my final exam......

2 comments:

Ease Basri said...

aku kagum dgn ko zack...blaja sambil keje sambil jaga anak dan suami...memang anda hebat... aku KAGUM dengan ko.... chaiyok chaiyok

A N A K - A N A K K U said...

erm...KAGUM kat bad gak, boleh jaga 2 org anak, tnp aku dcc...hahahah pengorbanan tue ease..tp tuelah penat beb

Nuffnang

MY HEART BEEP