Nuffnang

MY HEART BEEP

Monday, March 22, 2010

AKU TERKEJUT......MAUNYER TAK!!!

Pagi td mase dtg umah mak, aku mcm biasa relax jer, tp suami aku tny aku adik xcident ker mlm td????? Haaaaaaaaaa aku ckp xcident per? asal ckp mcm tue?, dlm hati dh berdebar, tp mcm biasa muka aku cool jer, tue moto adik, teruk tue habis...aku pandang suami aku, tgk kat moto adik aku, aku relax g, wlpn dlm hati dah makin kencang. loh mmg moto adik tue ade kat situkan ,kan tali minyak dia putus, ia kot tali minyak kalau x silap akulah, tue y moto dia mmg mcm tue, aku jawab g dia bukak kot....tp dlm otk tpk bila adik dtg ? mlm td mane de adik dtg?.. Suami aku ckp iyerlah adik xcident teruk moto dia, manede moto dia mlm td...dia dh bwk blk..aku dh berderau drh, tp muka x menunjukkan reaksi aku tgh gelabah + berdebar + ntah pepe perasaan g.... Aku kuar jer dr kereta "Ya Allah, adik teruk ker, langgar ngan aper? terus aku meluru masuk rumah cr adik aku, tp y ade kakak aku jer....so aku tny dia mane adik, ade kat umah dia, erk relax jer kakak aku nie, aku tny dia g, adik xcident ker???? teruk tue, asal x call mlm td??? risau gila nie, moto dia jer xcident dia x...erk mcm mane tue? kakak aku citerlah satu satu kat aku, kwn dia pnjm moto dia, so kwn dia y xcident, teruk ker aku tny, kakak aku ckp, adik teruk parah.erk asal kate bkn adik y bwk, poket dialah...hahahaha aku gelak, kawan dia? luka lah, teruk skit, tp alhamdulillah xde pepe.....eeeeee mcm mane leh jadi mcm tue, ayah aku citer satu kereta nie u turn tgk side mirror jer, dia leh ckp x nmpk moto adik aku nie, pada hal ade jer lampu...blind spot lah tue...eeeee ngeri aku tgk tau...Kalau tgk keadaan moto, aku rase mcm parah jer.........menakutkan aku....Pasni aku nak sound adik tukar jer moto lain.....takutnyer hny Allah y tau, perasaan mak ngan ayah aku mlm td lagilah...tuepun kakak aku ckp abg ipar aku kuar senyap² g angkut moto adik aku.....eeee ngeri....
Kedaan moto adik aku
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

2 comments:

Zura said...

dasatnye...klau cm nie mmg org suspek teruklah xcident nye

zaza said...

ops.. seb baik bkn adik ko!..

Nuffnang

MY HEART BEEP