Nuffnang

MY HEART BEEP

Sunday, February 14, 2010

‘Kelahiran terbaru dan Cabutan Bertuah cikmin.com’.

Kali nie aku join lagi cabutan bertuah tajaan cikmin.com, simple, mudah, senang, dan mesra...so korang yang nak join juz pergi jer kat SINI, korang akan dapat syarat² y simple ,seperti mkn biskut jer...hehehehe, Terima kasih kepada cikmin sbb sudi buat contest y simple mcm nie....



"Cikmin.com merupakan sebuah laman blog peribadi yang mengisahkan tentang cikmin dan keluarga,disamping itu cikmin.com juga tempat cikmin berkongsi petua,resepi masakan,luahan perasaan,tips2 berguna untuk dimanfaatkan bersama.Semoga kelahiran cikmin.com yang amat istimewa ini akan terus mendapat sokongan padu dari anda semua.Salam untuk semua dan Terima Kasih."

7 comments:

cikmin said...

ok dear cikmin dah view!gud luck ye...

A N A K - A N A K K U said...

thanx cikmin

kk said...

cimin ni asal mana ek?anak brapa org dah skrang?hehehe.

Zura said...

erm...good luck semoga tuah sebelahi ko...

A N A K - A N A K K U said...

KK - nak tau lebih lanjut lawatlah rumah cikmin...hehehe
ZURA - aminnnnnnnn

zaza said...

good luck Imah... sila ke belog aku.. ada homework tuk ko

mommy twin said...

good luck

Nuffnang

MY HEART BEEP