Nuffnang

MY HEART BEEP

Thursday, February 11, 2010

AKU SUSAH HATI NIE...

Adush, dugaan ari jumaat...ari nie aku rase bertuah sgt sbbnyer ku jadi antara insan² terpilih...heheheeh kenapa...1stly member kau belanja makan, so dh jiimat utk ari nie.....alhamdulillah...2ndly ,aku menang contest MDM heehehee alhamdulillah...3rdly nie y buat aku susah hati...aku de beli barang utk anak kesayangan aku haziq, ari isnin ker ari selasa ari tue...aku tunggu² smp semalam brg x smp lagi...so aku contactlah persoom y aku beli tue, dia ckp nnt dia cek...diapun risau gak...pagi nie aku dpt call dr person tue, dia kate courier serviece tue dah hantar smlm, dh ade org receivepun...Haaaaaaaaa nie yang kau pelik, aku tny semua ahli keluarga kau semua ckp xde, so org courier tue call again aku, maybe diapun risau gak...aku ckp mmg xde terima, sekali dia ckp despatch dia dah salah antar...haaaaaaaaaaaaaaaaaaa menangis aku dengar.....uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aku nk barang kau. bkn murah,uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Erm aku tny dia antar kat mane, dia antar kat kedai moto depan umah aku....haaaaa asal kedai moto...eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee x phm direction ker..uwaaaaaaa tensen. Aku terpaksa mintak tlg ayah aku cek kat kedai moto tue, tp malangnyer kedai moto tue x buka lagi..pas solat jumaat harap bukaklah...mmg dah susah hati sgt nie...mknpun rase x kenyang jerk.....Nie nak marah semua mende nie, y org moto laks asal receive dah tau bkn name dia....eeeeee tertekan dibuatnya...Ya Allah harap² dptlah aku barang tue...aku nk guna utk anak aku nie......Kalaulah org moto tue ade blog, dan suka baca blog, terbaca blog kau nie, hope pulangkanlah...bkn jauhpun rumah ku, depan kedai moto mu jer....argh.....

3 comments:

Zura said...

pas raya cina lah jawb nye

zaza said...

mah.. ada rezeki.. ko dpt balik la tu..

zaza said...

mah.. kalau dah rezeki, tak kemana, INSYAALLAH

Nuffnang

MY HEART BEEP