Nuffnang

MY HEART BEEP

Wednesday, February 24, 2010

HARI YANG BOSAN





Hari nie aku bosan sesangat, mata dh ler ngantuk nie kesan tdo kol 5 pagi....erm tp xperlah kene kuatkan semangat, bab nak tdo nie x kuat semangatlah mmg ngantuk sangat uwaaaaa... Aku rase aku nak cr keje lain lah, kengkawan blog ade x keje kosong kat company korang? meh bg aku isikan kekosongan tue....Erm semalam satu hari aku lepak bodoh, nasib aku bawak assignment so xdelah nmpk aku free sgt, sesambil tue aku study, hari nie, x tau nak wat per...nk study rasenyer x sesuai sbb mata aku nie ajak aku melayari mimpi jerk, kepala aku dh terbayang tilam dan bantal peluk kat rumah.....


Nie yang aku mls layang kebosanan aku nie, nnt mood aku x stabil mulalah mcm hormon dlm badan x stabil, rase sedihlah, rase mcm sensitiflh...argh bemci tol perasaaan² y boleh merosakkan mood aku nie.....Nak buat aper nie...tolon!tolon!

4 comments:

zaza said...

sabar mah sabar!..aku pun selalu rasa boring camtu!..
Hari ni pun boring ljugak.. Sebab budak praktikal aku cuti.. SO, aku srg la pompuan kat opis ni!.. semua yg lain,lelaki! (Aku la paling comel hari ni!)
hmm.. lps lunch kite chatt? amacam? best idea aku ni?

chugie said...

boring, g update blog selalu k!

A N A K - A N A K K U said...

zaza : tgh sabarlh nie + rase mengantuk y teramat

chugie : kalau dh mengantuk xde maknanyer

zh-ena said...

sama la aku pun tgh cari kerja gak nie

Nuffnang

MY HEART BEEP