Nuffnang

MY HEART BEEP

Monday, January 25, 2010

MALAS......

Susahkan bila ada penyakit nie, adush ari nie aku serba serbi malas, walaupun semangat tue ada....kat opis nie keje semua aku dah setlekan so mmg aku free lah buat masa nie, hope sepanjang minggu, sbb nnt dah hujung² dah rase mood nak cuti..ehehehe aku cuti smp selasa...hujung minggu balik kg, lepas tue smbg berehat di rumah ,ari selasa aku ade aktiviti ngan kengkawan sekolah aku....erm mmg enjoylah life...hahahaha
Assignment satupun aku tak sentuh lagi nie, semangat nak mulakan tue ada, tp penyakit malas nie melebihi segalanya...puas dah aku bg kata² semangat kat diri aku nie, puas dah bg motivasi dlm diri, tp penyakit tue still x nak pergi...dan akhirnya aku ikutkan ajer kereneh penyakit "malas" aku nie...hahahahah...nak update blog niepun aku mls sbnrnyer, tp sbb bosan laks xde wat pepe aku gagahkan diri gak....erm nmpk gayanya aku bknlah blogger yang tegar mcm kengkawan aku...kui!kui!

3 comments:

Zura said...

aku pun nk buat entry nie lah sbb aku pun malas....hihhi

zh-ena said...

heheheheheh tak selalu update tapi msh update jugak kan

A N A K - A N A K K U said...

zura - curi idea aku,hahaahah
ena - hehehe tp x serajin ko na

Nuffnang

MY HEART BEEP