Nuffnang

MY HEART BEEP

Sunday, December 27, 2009

KECIK SANGAT KER???

Semalam aku g kenduri kahwin dekat area umah aku nie ngan mak same adik ipar aku. Jenuh jugakler mak aku memujuk aku g kenduri tue, aku mmg malas nak bgn gosok baju...laikpun tgh tgk citer tv 1 smlm....nak tak nak bgn gak ler amik baju gosok...adik ipar aku mengikut jer, x sempat nak berkomplot,hahahaha...
Smp kat kenduri kahwin, ktorg salamlah tuan rumah, y peliknyer mak aku dpt jer beg kertas, tp ktorg dpt keronsang jer...aku tnylah kat mak aku awat kitorang dpt keronsang jer,mak aku ckp sbb dia ingat korang anak dara..aku pandang adik ipar aku, dia pandang aku, terus gelak...dah ler mase dapat keronsang tue, dia bg kat adik ipar kau dia ckp ngan adik ipar aku, nah pas kat adik tue(akulah tue....) hahahaha lawaknyer....MAse nak balikpun ktorg kene sound ngan sorang pakcik tue, dia ckp susahler pakcik nak jalan, anak dara dok berjln tgh jalan...ktorg gelak laik....hahahaha. Adik ipar aku smp kene mengoratlah....sekali mak aku sound kat mamat tue jgn nk dok ngorat menantu makcik, isteri ayie tue...ops mamat tue ckp, adik kau ade jer kat kenduri tue, tgh menolong pepe yang patut..( standard tmpt basuh pinggan ler )...hahahaaah
Adik aku balik jer, aku cerita...terus adik aku ckp cubelah kalau nak kene pelempang abg...hahahah

2 comments:

Zura said...

hahaha...tuelah lain kali pkai nametag yg ade butir diri korg...

A N A K - A N A K K U said...

hehe ok gak tue ra...x kuasa aku nak menayang status

Nuffnang

MY HEART BEEP