Nuffnang

MY HEART BEEP

Friday, December 25, 2009

HARI INI

Aku lepak kat umah jer, coz my bos keroje, so aku duk melayan kerenah anak aku iman y demam...biasalah budak kaalu dmm, satu kerojerpun xleh nak buat, dia nak aku dukung jer...manelah aku larat sepanjang mase dukung dia...erm layan kan jer, ajak g kedai aku bawak dan bila aku kuar rumah nak bwk dia g kedai baru aku tau semua kedai kat dlm kg aku nie tutup sbbnyer waktu org solat jumaat....bagus,alhamdulillah.

Kesian kat haziq sbbnyer aku layan kekejap jer dia, pastu kene melayan kakaknyer...ade mase menguji kesabaran gak, sbbnyer wlpn dia pandai cakap dan boleh paham aper dia ckp, tp sometimes still 've misscommunication.....last to last dia pun mengamuk dan aku pun geram...hahaahah

2 comments:

Zura said...

ko kena belajar bahasa iman lah cm tue...hehehe...

A N A K - A N A K K U said...

dah cube ra...tp xleh kene g sekolah nie

Nuffnang

MY HEART BEEP