Nuffnang

MY HEART BEEP

Sunday, December 6, 2009

BAWAK ANAK DTG OPIS OK KER TAK????

Heheheh bkn nak timbulkan kontroversi, tp per pendapat korangkan bila kengkawan opis korang bwk anak dia dtg opis. Sebenarnyer hari nie member aku terpaksa bwk anak dia dtg opis sekali. Heheheh kelakar kau tgk anak dia terpaksa menyorok kat sudut meja. Erm nasib anak dia ok, kalau y x reti duduk diam + y cepat bosan tue adush naya jer...better amik leave drp bwk dtg opis bersama. Erm sbnrnyer anak member aku nie duduk ngan nenek dia kat kg, cuti sekolah nie turun KL jumper mak dia....mlm td dia janji nak duduk rumah baby sitter, tp smp masenyer dia punyerlah mengamuk smp member aku terpaksa bwk dtg opis bersama...lucky department aku belakang, jauh drp pandangan mata² y mempunyai kelulusan PHD, kalau x naya jer member aku dpt surat warning. Bos akupun relax jer,mungkin sbb dia paham...ialah member aku nie ibu tunggal...heheh gpun diapun pernah bawak bala tentera dia dtg opsi waktu kerja....hehehe.Kalau jadi kat tmpt kau , aku rase better aku amik cuti drp aku dtg bersama anak² kesayangan aku, sbb aku takut x jadi kerja nnt dok nak melayan diorg jer...alau jadi kat korang per korang nak wat?????

2 comments:

Zura said...

mber aku pun ade gak bwk anak dia dtg opis...bukan sorang..3 org sekali...dh tue nakal² plak tue...nasib bos ktorg xkesah sgt...
baik ambik EL...leh lepak2...:)

A N A K - A N A K K U said...

hahaha aku setuju ra, duk umah lepak + tdo + makan²...hati senang;p

Nuffnang

MY HEART BEEP