Nuffnang

MY HEART BEEP

Monday, August 15, 2011

LAGU GHAYE DAH KELUAR, BAJU GHAYE DAH SIAP...




Erm ikutkan semua dah ready kot, baju, kuih, semua dh siap di tempah ...tunggu masa nak amik je....erm bestnye x sabar nak ghaye....lelebih lagi bila lagu ghaye kat radio dah berbunyik....duum!dum! bunyik mercun...tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...aku masih xde mood nak ghaye, ntah nape rase hambar je nak raya.......( nie mood sensoranglah) buutttttttttttttttttt bila chating ngan kazen kat fb, kat ym...adush x sabarnya nak ghaye jumpe kazen semua....hahahah hakikatnya aku tau perasaan aku.....tp mungkin x sehebat mase zaman sekolah dulu kot...dulu mmg x menyabar....hahahahah

3 comments:

SyidaGorjes said...

excited nak raya!

Huda said...

lorr apsal lak kak?xde mood lak nak raya :)

Zura said...

kalau ko raya umah aku sure mood ko berubah,,,percayalah..hehe

Nuffnang

MY HEART BEEP