Nuffnang

MY HEART BEEP

Wednesday, March 16, 2011

PERISTIWA PELIK HARI NIE...

Hari nie aku alami 2 peristiwa y agak pelik, mungkin biasa kot korang, tp pada aku y xpernah alami nie,mmg rase pelik...smp sekarang aku teringat²....

Pertama : Pagi tadi pas aku solat subuh, aku smbg lek pembaringan dcc anak²ku, hehehe awal lagi.erm mcm biasalah aku akan peluk ,cium diorg, mase aku cium my little prince tetibe aku bau wangi semacam....mcm mane nak gmbr erk, nak kate mcm bau kapur barus, x jugak...tp mcm more bau bunga²an dan daun pandan, aku cium lagi sekali, lagi sekali ....still ba, pas tue aku rase mcm semacam lak, aku xnk bau nie, aku nak bau anak aku...aku cium lagi, baru terbau dia, bau budak ngan susunya, bau tdonya....pastu try tarik nafas lelama, nk tgk bau wangi tuue ade lagi ker x, xde dah....aku diam jer, terus smbg tdo.....nape ade bau tue erk?????????

Kedua : Mase aku nak smp kat trafic lite BRP tue aku ternampak sorang budak nie, bwk mcm merempit, siap berdiri atas moto....bkn x biasa nmpk, tp peliklah pepagi waktu og pergi kerja, bkn waktu mlm time org bnyk mase terluang nak tonton memenda mcm tue...aku perhati kan budak tua smp dia hilang, xde plak y mengejar, mcm berlumba, org lain bergerak seperti biasa.ishhhhhh peliklah...pepagi mcm tue, aku rase mat rempit pun tdo time org pergi kerja....

p/s : korang pernah alaminya x???share ngan aku....

3 comments:

Zura said...

bau wangi...erm...suspen tue...

Huda said...

pelik tu kak..xpernah lg alaminya..

estee_8980 said...

takutnya kalau wangi2 gitu...
x pernah jd lagi..

Nuffnang

MY HEART BEEP