Nuffnang

MY HEART BEEP

Monday, February 21, 2011

SAAT MENCEMASKAN...

Biasalah pepagi jln sure jam kan, kat memanapun jam, mcm tue gak kawasan nak g tmpt keje aku nie.....Cuma pagi berlaku kejadian y mencemaskan smp aku rase menggigil lagi nie + nak nangis....Erk per cer kan???? cer cite...cer cite.....heheheh aku citer erk...Erm kete aku belakang lori pasir, bergerak slow seperti biasa sbb jln jam, tetibe lori kat depan aku berenti bg double signal, argh sudah rosak lak lori nie tetibe, aku ingat kejap jer...relax g, pastu tetibe lori tue mengnduur, haaaaaa panic aku, aku hon lah 3-4x dia stop, so take time jugalah aku nak beralih ker lane sebelah coz jln tgh jam...tetibe dia mengundur lagi...erk aku dah risau..per hal lori nie, rosak oklah tp jgnlh nk mengundur...aku hon lagi...nasib kete belakang aku bg jalan...pastu terus aku masuk lane sebelah..........eeeeeeeeee mengong tol lah, tak taulah per jadi kalau dia terus mengunduur dan aku x smpt nk bergerak ker lane sebelah......erm Alhamdulillah xde pepe....tp dlm hati dah berdebar, kaki dah menggigil, air mata dah nak ngalir...eeeeee takut teringat anak² kat umah, smp opis terus call mr hub citer kat dia......niepun still rase berdebar.....per lah lori nie...

2 comments:

SyidaGorjes said...

brake dia da tak function kot

Zura said...

bengong lori tue..

Nuffnang

MY HEART BEEP