Nuffnang

MY HEART BEEP

Tuesday, February 8, 2011

HORMON KACAU BILAU...


Inilah istimewanya perempuankan, hormon tue selalu jer x stabil, ade jer turun naiknyer....lelebih lagi kalau period ker, pregnant ker, nak dmm ker, @ pepe jerlh...sbg seorang lelaki bnykkan bersabar erk...nak layan sgt kerenah perempuan hormon x stabil nie x leh gak...coz kekadang lagi di layan, lagi mengada...hehehe so cara terbaik, memula ambil tahu, tp kalau x jalan jugak, buat tak tau jer...itu lebih baik drp memburukkan keadaan...hehehe...Aku sekarangpun mood x berapa nak baik, rase mcm nak marah, nak naik angin jer,ade satu rase sedih dan nak nangis jer...naper ntah...x suka memarah tau leh undang darah tinggi, wlpn aku xde penyakit tue, tp kalau cepat naik angin x memasal lak nnt dpt....tp ntahlah bila mood dan hormon x stabil nie, ade jer y x kene kat mata nie...ade jer mangsa y nak kene marah...tp bila dh lepas still x puas, ade rase bersalah lak....uwaaaa.....









Yup cara terbaik mengaji...tp setan nie kuat sgt, still nk api²kan panas hati dlm nie....rase nak tdo jer bg otak relax dan cool....heheheeh alasan nak tdo;p

2 comments:

Zura said...

ko kan mmg suke tido...

SyidaGorjes said...

nak tido pun kena ada alasan?

Nuffnang

MY HEART BEEP