Nuffnang

MY HEART BEEP

Tuesday, December 28, 2010

Jalan² makan angin.....

Semalam aku jenjalan...hehehe pas lunch jer, bos aku suruh g PJ, antar invoice + amik invoice....erm....aku dh lame x wat keje nie, selalunya c azan jer y buat, tp d sebabkan dia dh tukar department, so aku lah keje jadi gantinya.....hahahahah mmg makan angin aku di buatnya,ialah aku x pernah g company nie, selalu aku pergi petronas jer, jarang aku incharge invoice esso nie....so di sebabkan kene pergi, aku tnylah bos aku mcm mane jln nk ke sana, simple jer dia bg arahan, awq terus, pastu masuk kiri, masuk kiri....eeeeeeeee sabar jerlah....aku g kat member aku tny, dia bglah direction y clear skit....tp smp kat tmpt kejadian, aku xnmpk pun seperti y di beri arahan....so aku dh tersesat.....huhuhuh lawak sgt time nie, aku berenti sebelah...call azan, so azanlah y membantu aku cr bangunan tue.....nasib aku ade adik sorang nie...hehehhe, risau dia, smp aku lek pun dia still tny...akak jumpa tak...touching jap...hahahhaha......pastu lek rase mcm nak pusing LDP balik jauh, so aku terus ikut KL, jln duta...dan terus menuju ker rumah...heheheh, mimpilah kalau keluar nk lek opis lek....;p

p/s : nasib mase bujang dulu selalu merayap ngan member baik aku....puan chugie....;p

3 comments:

Huda said...

harusla..kalau dah kuar opis payah nak blk semula kan :)

chugie said...

ekekek syoknye jalan2 dan sesat.. semua dh kite lalui kan mah? nak buat lg ke???

Zura said...

SESAT BEST WALAUPUN xbest....hehe

Nuffnang

MY HEART BEEP