Nuffnang

MY HEART BEEP

Monday, December 13, 2010

CERITA PASAT ANAK......

Erm kisah nie dh lamepun, dah lapuk, tp tetibe terasa nak bercerita...hehehehe, almaklumlah aku bknlah penulis blog y tegar....my little princes dah pandai baca doa makan + dengan maksudnya sekali...hehehehe rase syukur sangat...banggapun ade...bila b4 tdo dah pandai mengucap.....mengajipun dah pandai.....alhamdulillah...skrg nk ajar utk lebih mendalam lagi...mulanya aku ingat thn depan nak antar dia pergi sekolah...tp mcm awal sgt, so aku amik pendekatan sendiri, nak belikan dia buku + cd , pasang kat umah, smbl aku belajar, diapun akan belajar same, at the same time adik diapun dpt ilmu y same.....erm.....so aku kene siapkan jadual utk anak-anakku lah.....

My little prince sekarang nie makin lasak dan makin nakal...uits anak lelaki kot, lasak dia semua org geleng kepala....hehehehe...semalam jer aku balik dpt laporan panjang berjela.....pastu dh pandai merajuk, dah pandai menyanyi sesikit...lelebih kalau dgr kakak dia nyanyi mesti dia " i follow"....kakak mengaji diapun ngaji.....aku selalu pesan kat my little princess, ajar adik y bebaik...jgn ckp memenda y x elok, nnt adik ikut same....heheeeh wlpn dia kecik tp aku yakin dia paham per aku cakap......

4 comments:

chugie said...

betul tu mah, kena ajar bende yang bebaik dr kecik ni. budak skang cepat na belajarnye, lelebih bende yang x elok tu.

SyidaGorjes said...

bila tgk anak pandai mengaji, smyg (walaupun tunggang tebalik), rasa emo je.sejuk perut kita kan?

A N A K - A N A K K U said...

chugie : y buruk tue x yah ajar z, dia belajar dgn sendiri...hehehe

syida : tol tue....rase bangga sekejap...harap smp ke besarlah

Zura said...

awal sgtlah mah nk anta sekolah pun..

Nuffnang

MY HEART BEEP