Nuffnang

MY HEART BEEP

Wednesday, December 1, 2010

AKU DEMAM

Alhamdulillah, hari nie baru sihat skit drp demam, 2 hari aku mc, xleh bgn, bgnpun rase pepening jer....erm tp hari nie aku gagahkan gak diri pergi opis, sbbnya???bosan lak duk rumah + x sihat jugak...kesian kat my little princess & prince coz ibu diorg nie ade jer kat umah, tp mcm xde...still x dpt melayan diorg sbb dmm dan melepek....So hari nie supaya aku x nangis sbb x dpt layan anak² ku, aku g keje..atleast alasan kukuh.....Hope pasni demam aku akan terus terbang tinggi meninggalkan aku... bersama dosa² kecil y telah aku lakukan tanpa aku sedari @ dgn sengajanyer......

3 comments:

Huda said...

moga lekas sembuhnya..amin, husna huda pun tgh demam tu :(

chugie said...

demam kan pencuci dosa kecil.. makan ubat na!

~aSHa~ said...

semoga lekas sembuh...dpt bermain dgn anak2...

Nuffnang

MY HEART BEEP