Nuffnang

MY HEART BEEP

Sunday, November 14, 2010

AKU NAK BAGI GIVEAWAY.....


Heheheeh......hebatnya tajuk....diret to the point....b4 aku bercuti panjang hari tuekan aku dah kate ade surprise....so surprisenya ialah aku nak bagi hadiah kat korang...OPS...ini bukan nak buat giveaway, tp aku akan bagi giveaway pada follower aku....so sesapa y jadi follower aku tue tunggu erk ,mane tahu korang adelah yang bertuah......mungkin barang y aku akan terbangkan kat korang xdelah semahal mana, tp juz utk aku appriciate korang dan mengucapkan jutaan terima kasih kerana sudi baca N3 aku yang x seberapa nie...huhuhhhu sayu beb, org lain dah beratus follower ade y beribu, dan N3 pun hebat² belaka...tp aku hanyalah insan kerdil y bz tp sibuk gak nak blogger....thanx to korang y sudi membaca dan jadi pengikut aku...hahaha ayat pengikut tue x leh blah...mcm hebat jap rase diri ini...kui!kui!....pepun tunggu yer hadiah smp kat korang.....aku blum wat selection lagi...so maybe ambil mase y lame skit...oklah aku nak sambung kesibukkan aku.....

7 comments:

Zura said...

waaaaaahhh...aku tunggu..

Huda said...

ramai tu kak..follower akak tu..baiknye hati :)murah rezeki selalu..

A N A K - A N A K K U said...

zura : kalau ko terpilih...tggu erk...hehehe

Huda : erm...bkn semua huda, y terpilih jer, akak bkn bos besar nk bg semua...hahahaha

chugie said...

ramai tu mah, nak bg semua ke mah? wah.. baik nye hati kawan ku ini.

Aredhel Helya said...

aku tahu aku dah masuk senarai...miahahahahaha

nurezzat said...

salam..
yang baru follow dapat tak? ngeh..

ezzat sudah follow...
salam perkenalan dari saya.. ( rakan blogger yang kerdil) haha..

A N A K - A N A K K U said...

insyaAllah mane tau rezeki dptlh...hehehe

Nuffnang

MY HEART BEEP