Nuffnang

MY HEART BEEP

Monday, October 11, 2010

AKU MC SEBAB.....



Semalam aku mc, huhuhhuhu mmglah best dapat cutikan wlpn cuti sakit, janji bersama anak-anakku + mr hub aku turut cuti semalam....bkn sesuka mc tau, aku mc sbb aku jatuh bilik air semalam....semalam pas mandikan my little prince, ntah mcm mane kuar jer dr pintu bilik air tue, licin kot, gedebush aku jatuh, alhamdulillah anak aku xde pepe, aku peluk kuat....pastu tgk tangga kat sebelah dah goyang² doa jer dlm hati, tangga tue x jatuh kat atas kami...alhamdulillah dia jatuh ke sebelah sana....erm now aku tgh menahan sakit badan yang teramat...doc bg cuti sehari jer, dan akupun mcm malas nak g smbg mc lagi....tp mcm internal aku sakitlh...huhhuhuuh..sakit perut, pinggang...tengkuk...semualah satu badan...nk tekan minyak mase drive pun terasa sakit nyer...


aku pk kalau aku pregnant, confirm dah gugurlah sbbnyer mase aku jatuh tue mmg kuat...smp suami bleh dgr kat ruang tgk tv....

5 comments:

Huda said...

astaghfirullah..moga lekas sembuhnye..

Zura said...

tangga mah..tangga tue tangga kayu ke..??

A N A K - A N A K K U said...

huda : thanx....tuelah nk cepat sembuh...

zura :tangga org buat keje tue

~ain said...

hmm.. lain kali kena hati2..

Ease Basri said...

adeh....ciannyer ko....seb baik la anakanda tak de pape.... ko gi urut lah.... nanti melarat lak sakit badan tu.... take care and get well soon ya....

Nuffnang

MY HEART BEEP