Nuffnang

MY HEART BEEP

Wednesday, June 9, 2010

CUTI-CUTI....

Aku baru bebetol start keje ari nie, isnin aku cuti sbb my little prince x sihat....so mls nak nyusahkan org lain, aku amik cuti jaga anak aku sendiri,gpun kalau g keje otak asik ingat kat dia jer no point g keje....Erm selasa aku half day, sbb my little prince still x sihat dan semalam aku sendiri x sihat migrain...Kalau penyakit aku y nie dtg menyerang mmg aku x mampu nak buat aper, lagaknyer mcm org kene barah thp kronik... Seharian aku terbaring jer, malam mr hub aku balik, dia bawak aku g klinik....Malas aku nk jumper pakar sakit puan, so jumper doc biasa jer, suami aku suruh gak, tkt aku pregnantker...hehehehe xdenyer....Mase akumasuk bilik doc tue, aku ingat doc tue perempuan sekali dia angkat kepala....uits lelaki hensem...hahahahah dr cina. Fasih jer ckp melayu siap bergurau senda lagi ngan aku, hilang kejap sakit pala aku....Dia tny aku nk ubat per, aku jawab jer aku nak sinflex mls aku nk amik ubt migrain aku coz tgh nyusukan haziq, nnt kesian dia terkene kesan ubt aku tue....tp sekarang nie kat opis nyesal lak x amik, migrain aku x hilang lagi....uwaaaaaaaa kalau sakit denyut² jer aku leh thn lagi, tp siap muntah bagai nie y aku x leh nk thn....X leh nak balik awal lak, coz opis aku kene jaga...bos aku g cuti² malaysia..ialah cuti sekolahkan......korang ade x pepe cara nk kurang kan sakit migrain nie???????? Minggu depan kakak aku offer ajak g pangkor semua di support by her...tp aku tolak tawaran tersebut coz aku dh cuti lame minggu nie nak lagi minggu depan mmg x dapeklh....erm xde rezeki aku.....

4 comments:

chugie said...

sian ko, asik sakit kepala je.. potong je lah kepala ko tu mah! ahahahah:))

wei, asal ko tolak offer akak ko tu? syok pe?? bg kat aku je lah! bleh?

Huda said...

migrain..mmg bahaya time dia dtg menyerangkan..xtahu nak ubat ngn ape..huda x penah kene migrain..moga lekas sembuhnye :)

Ease Basri said...

kalo migrain...ko cuba kurangkan cahaya yang ko tengok... means...duduk dibilik gelap... cuba try...

A N A K - A N A K K U said...

chugie : x leh buang z, kesian anak² aku nnt ade ibu x berkepala..hahaha sbb dh bnyk cuti minggu nie z, keje berlambak

huda : eeee mmgpun huda , pepun xleh buat totally out

ease : ok gak cadangan ko tue, nnt aku try...

Nuffnang

MY HEART BEEP