Nuffnang

MY HEART BEEP

Thursday, March 18, 2010

TAG DR CIK PUAN ZURA

Ari nie aku freeeeeeeeeeeeeeeee bnyk sbb bos aku xde, dan meja aku kosong xde meja, so aku nak jawab tag dr member baik aku cik puan zura...hehehehe...Soalan dia sbb simple jer dan mudah aku nk jawab, xyh pk panjang...

Soalan & Jawapan Aku

Q ) Diri saya di rumah?
A ) Diri aku di rumah , mcm biasa x bynk y berubah, still gila², cuma aku garang skit kat umah & sometimes cepat marah tp bkn baran erk...

Q) Diri anda di samping rakan?
A) Heheheheh gila² cool jer....jarang aku marah...(asal erk)

Q) 5 benda yang anda ingin kan tapi belum tercapai?
A) Nak jadi kaya, nak jadi manusia y terbaik , nak kereta idaman aku, nak menyenangkan org y aku sayang dlm hidup aku, nak bukak PETRONAS

Q) Nama pasangan anda?
A) Badrolsyam Baharudin

Q) 5 perkara yang anda suka tentang pasangan anda?
A) alamak bnyk lah lebih drp 5, x tau y mane satu, tp paling seronok bila dpt buli dia...hahahaah

Q) Bila tarikh couple?
A) Tarikh aku couple 11/08/1999 tarikh aku menikah dgn dia 04/08/2006

Q) Kenangan pahit anda dengan pasangan anda?
A) Erm bila bergaduh pasat menda y x sepatutnyer, contohnyer pasat org lain...( cemburu bosan )

Q) Lagu tema cinta anda?
A) Lagu juliana banos ngan Indigo "Sehidup Semati"...( jiwang mase memuda)

Q) Perubahan yang anda ingin lihat pada pasangan anda?
A) Jadi suami dan pemimpim yang lebih bertanggungjawab ( bkn skrg x btgjwb tp nak lebih baik lagi...)

Tag 10 rakan anda yang lain?
Semua follower aku leh x????

4 comments:

zh-ena said...

aku pun ak sgt miliki PETRONAS sendiri

A N A K - A N A K K U said...

hehehe nie gara² anak aku lh na...suka sgt petronas..trs menyuntuk perasaan nk memiliki petronas sendiri...hahah

Zura said...

aku kena buat jgak ke..???

A N A K - A N A K K U said...

zura :- ok jerk buatlah

Nuffnang

MY HEART BEEP