Nuffnang

MY HEART BEEP

Sunday, January 17, 2010

ADUSH MALUUUUUUUUUUUUUUNYER AKU

Tadi lunch aku mkn kat kopicabana kafe, kat area sri damansara nie gak.. Aku kuar ngan zila ari nie...aku bkn nak cerita aper kitorg mkn, sbb dah biasa sgt kalau menu cafe nie biasalahkan...aku nak cerita adush malunyer aku...rase nak menangispun ade tadi sbnrnyer..lelebih kene gelak melampau dgn zila..... PAs habis mkn aku terus ker kereta aku...so akupun trylah bukak kereta tue, asal x boleh, aku cube 2-3x gak ler....xleh gak...blum smpt aku nk pastikan knp x boleh ,zila dr belakang dah jerit kat kau.."eh bukan kereta kolah.." kuat pulak tue...adush malu siot...Semua org toleh kat aku, cina y nak parking belakang kereta kancil pun pandang aku gelak²..uwaaaa malunyer, muka aku xtaulah mcm mane, rase mcm merah...tp x nmpk sgt kot...pastu budak 2-3 org kat situ pandang² aku pastu gelakkan aku..uwaaa cepatlah gerak kereta aku malu nie....dalam kereta lak zila gelak amboi x ingat, kalau aku nie jahat sgt dah lame aku tinggalkan minah nie kat situ gak...tp kalau aku kat tmpt dia,aku gelakkan gak...heheheheh

1 comment:

Zura said...

hahahahahhahahahahahhahahahahaahahahahahahhahahahahahaha...ahhahaha ko ambik aku gelakkan ko....klau aku ade pun aku dh gelak guling2 kat situ...th2 aje aku dh smpai opis....wahahahahhahahahaha....

Nuffnang

MY HEART BEEP