Nuffnang

MY HEART BEEP

Tuesday, November 24, 2009

TAKDE KEROJE

Sekarang aku dh free, bos aku lak x masuk laik...kitorang tgh berteka teki nie, dia x masuk terus ker masuk lmbt mcm semalam....kalau x masuk teruspun orait gak...hehehe dah dedekat nak cuti nie mmg malas skit nak menghadap keje. Aku toleh kiri tgk member aku tgh sibuk cr bahan utk persediaan dia pergi interview gomen, tgk kanan lak...member aku sibuk tgk pasat bebarang kahwin, ialah member nak kawin tahun depan..mmg sibuklah kan nak cr barang hantaran, dan berbagai g, tgk depan hehehe aku ler tue tgh menaip kat blog nie....

2 comments:

Zura said...

hehehe...ko xtoleh kebelakang...

A N A K - A N A K K U said...

belakang aku dinding, surelah aku x toleh ra

Nuffnang

MY HEART BEEP